Belastingadviseur en administratiekantoor

Administratiekantoor Babbé richt zich op administratie ondersteuning, belasting- en ondernemersadviezen voor ZZP-ers en MKB bedrijven in de regio Purmerend Zaandam. Als lid van Register van Belastingadviseurs is kwaliteit gewaarborgd.

logo van het register belasting adviseur

Ondernemers

Er komt veel kijken bij het opzetten van een (klein) bedrijf. Als starter kunt u bij Babbé een beroep doen op uitgebreide ervaring in het opzetten en voeren van een administratie. En ook over alle belastingen waarmee u te maken krijgt wordt u deskundig voorgelicht en begeleid.

Bent u eenmaal goed op gang als ondernemer, dan bepaalt u zelf in hoeverre u de administratie helemaal uit handen geeft of (deels) zelf doet. Dit kan zowel via een eigen, beveiligde toegang tot internetsoftware die Babbé beschikbaar stelt of – in overleg – op uw eigen manier.
Hetzelfde geldt voor de aangiften, de omzet- en vennootschapsbelasting. U kunt het (deels) zelf doen – of u laat dit helemaal over aan Babbé. U kiest zelf!

Particulieren

Een goede aangifte voor de inkomstenbelasting kan u geld besparen, dat is bekend. Maar er is veel gaande op het gebied van belastingen en inkomen. Denk maar eens aan nieuwe wetgeving, die een beroep doet op uw eigen vermogen als u zorg nodig heeft. Babbé beschikt over de actuele fiscale kennis op het gebied van schenkingen.

Maar ook bij het zorgvuldig afhandelen van een nalatenschap kan Babbé u goede diensten bewijzen. Er komen vaak juridische, fiscale (erfbelasting), financiële en administratieve aspecten bij afwikkeling. Dan is het heel prettig als u dit kunt overlaten aan een betrokken, deskundig adviseur.

Online boekhouding

Of u nu zelf de boekhouding gaat doen, Babbé laat meekijken, of de hele boekhouding aan ons uitbesteedt, met ons online boekhoudprogramma kan het allemaal.